| Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Dark_Angel Admin
Numarul mesajelor : 335 Varsta : 28 Localizare : Undeva pe aici pe site... Joburi/Distractii : sa desenez Stare de spirit : in lumea mea Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date Mier Mai 07, 2008 8:51 am | |
| Ati auzit de animeuri frumoase,emotionante,de dragoste sau de speriat care nu s-au dat inca pe animax?Aici le postati ca...daca macar pe animax nu se dau...sa ne uitam si noi la ele :flower: | |
|
| |
Kaname_Angel_Of_Darkness Casper
Numarul mesajelor : 25 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date Vin Iun 06, 2008 9:21 pm | |
| Pai , mie mi-au placut foarte mult anime-urile Chobits si Elfen Lied , care din pacate nu s-au dat pe Animax. Chobits este defapt anime manga , gen : comedie Elfen Lied este un anime horror si trist , fara pic de veselie Va recomand sa le vizionati ! | |
|
| |
Dark_Angel Admin
Numarul mesajelor : 335 Varsta : 28 Localizare : Undeva pe aici pe site... Joburi/Distractii : sa desenez Stare de spirit : in lumea mea Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date Vin Iun 06, 2008 9:33 pm | |
| Acum urmaresc elfen lied...AM ajuns la episodul 6 | |
|
| |
Kaname_Angel_Of_Darkness Casper
Numarul mesajelor : 25 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date Vin Iun 06, 2008 9:34 pm | |
| | |
|
| |
Dark_Angel Admin
| Subiect: Re: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date Sam Iun 07, 2008 6:40 pm | |
| Destul de frumos...Nu sunt prea obisnuita cu sangele...Dar datorita animeului am reusit sa ma mai stabilesc cu balanta dintre mine si sange...Doar k ar trebui sa ma obisnuiesc si cu "iesirile goale" ale lui Nyuu... | |
|
| |
~Hina~ Micutza Fantoma
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 30 Localizare : On Uranus^^... Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~ Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date Dum Iun 08, 2008 12:17 pm | |
| Recunosc si eu ca Elfen Lied ar trebui dat pe Animax (l-am terminat alaltaieri ) A fost super...cu tot sangele si cu toti mortii Chiar daca nu sunt adepta a anime-urior horror, Elfen Lied chiar mi-a placut Ma gandesc sa ma apuc de Air TV Tot o miniserie de 13 episoade Desi, multe ar trebui date pe Animax | |
|
| |
Ayumi*scumpicutza Casper
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 29 Localizare : Konoha* Data de inscriere : 16/06/2008
| Subiect: Re: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date Sam Aug 16, 2008 1:14 pm | |
| pai eu stiu un amine se numeste rosario+vampiresi mi s-a parut foarte dragutz | |
|
| |
~Hina~ Micutza Fantoma
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 30 Localizare : On Uranus^^... Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~ Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date Mar Aug 19, 2008 10:51 am | |
| Eu stiu si Vampire Knight... :lol!: Ma gandeam sa ma apuc de manga-ul Rosario + Vampire, desi nu stiu | |
|
| |
Lina Inverse Fantomel
Numarul mesajelor : 119 Varsta : 32 Localizare : Marte, Venus, cimitir... Stare de spirit : intrebati la spitalu 9 Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date Vin Oct 24, 2008 11:48 am | |
| a...Elfen Lied e superb....ce poate fi mai frumos decat o fata care smulge capete? asa...deci as vrea sa-l dea pe-asta, pe El Hazard si mai ales pe Ginga Densetsu Weed,...cat a putut sa-mi placa anime-u asta... a...era sa uit...si Slayers Revolution...cu tot cu cotninuarea aia frumoasa de 13 ep care apare de-abia in aprilie X__X | |
|
| |
Dark_Angel Admin
| Subiect: Re: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date Sam Oct 25, 2008 9:01 am | |
| A...Poy ar fi bine sa dea slayers revolution ca tot ma chinui de 3 zile sa vad episodu' 4 si nu vad decat cum Pokota discuta cu Amelia ...Mai mijto ar fi si subtitrat in romana ca eu cica nu inteleg si apoi cand trebuie sa-mi amintesc ceva de acolo zic toata fraza in romana sau e problema ca stiu prea multa engleza si colegii zic ca-s incepatoare da' yo din a 5-a numai engleza invat[ca m-am mutat de la nebuni la aialalti nebuni si in primii ani de scoala am invatat franceza]...Si ce a spus Lina acolo ca mi-ar fi lene sa le vad si pe alea | |
|
| |
Lina Inverse Fantomel
Numarul mesajelor : 119 Varsta : 32 Localizare : Marte, Venus, cimitir... Stare de spirit : intrebati la spitalu 9 Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date Sam Oct 25, 2008 9:39 am | |
| am eu un forum cu slayers da trebe renovat....o sa pun acolo ep. din revolution si o sa incerc sa fac subtitrarile in romana la toate seriile tv si filmele...momentan am tradus 10 ep si un sfert dintr-un film | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date | |
| |
|
| |
| Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date | |
|