HyAnimeHy
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

HyAnimeHy

HyAnimeHy,un forum anime...Nu te simti in plus ci simte-te binevenit^^

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» V-ar placea sa fiti in locul lui Enma Ai?
Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date EmptyLun Noi 16, 2009 4:55 pm Scris de cis1alex

» Kaname and Sousuke
Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date EmptyLun Noi 16, 2009 4:53 pm Scris de cis1alex

» New members
Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date EmptyLun Noi 16, 2009 4:51 pm Scris de cis1alex

» Parerea Vizitatorilor
Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date EmptyDum Apr 26, 2009 6:31 pm Scris de Dark_Angel

» About You....
Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date EmptyJoi Mar 26, 2009 8:38 am Scris de Dark_Angel

» Scoala...nashpa/sooper
Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date EmptyMar Ian 27, 2009 10:19 am Scris de Dark_Angel

» Personajul preferat
Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date EmptyLun Ian 26, 2009 7:20 pm Scris de Pikachu

» Ce ati face daca...
Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date EmptyLun Ian 26, 2009 7:03 pm Scris de Pikachu

» Idei pentru un forum mai distractiv
Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date EmptySam Dec 06, 2008 4:42 pm Scris de Dark_Angel

» Cereri Afilieri
Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date EmptySam Dec 06, 2008 4:21 pm Scris de Eclipse

Bookmarking social
Pastrati adresa HyAnimeHy pe site-ul dvs. de bookmarking social
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
HyAnimeHy
Parteneri
Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at PhotobucketHellsingJMA center

Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
Dark_Angel
Admin
Admin
Dark_Angel

feminin
Numarul mesajelor : 335
Varsta : 28
Localizare : Undeva pe aici pe site...
Joburi/Distractii : sa desenez
Stare de spirit : in lumea mea
Data de inscriere : 23/04/2008

Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date Empty
MesajSubiect: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date   Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date EmptyMier Mai 07, 2008 8:51 am

Ati auzit de animeuri frumoase,emotionante,de dragoste sau de speriat care nu s-au dat inca pe animax?Aici le postati ca...daca macar pe animax nu se dau...sa ne uitam si noi la ele :flower:
Sus In jos
https://hyanimehy.forumgratuit.ro
Kaname_Angel_Of_Darkness
Casper
Casper
Kaname_Angel_Of_Darkness

feminin
Numarul mesajelor : 25
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 06/06/2008

MesajSubiect: Re: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date   Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date EmptyVin Iun 06, 2008 9:21 pm

Pai , mie mi-au placut foarte mult anime-urile Chobits si Elfen Lied , care din pacate nu s-au dat pe Animax.
Chobits este defapt anime manga , gen : comedie
Elfen Lied este un anime horror si trist , fara pic de veselie
Va recomand sa le vizionati ! Very Happy
Sus In jos
http://www.Kaname-Anime-World-5-forever.piczo.com
Dark_Angel
Admin
Admin
Dark_Angel

feminin

MesajSubiect: Re: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date   Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date EmptyVin Iun 06, 2008 9:33 pm

Acum urmaresc elfen lied...AM ajuns la episodul 6 Suspect
Sus In jos
Kaname_Angel_Of_Darkness
Casper
Casper
Kaname_Angel_Of_Darkness

feminin
Numarul mesajelor : 25
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 06/06/2008

MesajSubiect: Re: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date   Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date EmptyVin Iun 06, 2008 9:34 pm

Si cum ti se pare?
Sus In jos
http://www.Kaname-Anime-World-5-forever.piczo.com
Dark_Angel
Admin
Admin
Dark_Angel

feminin

MesajSubiect: Re: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date   Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date EmptySam Iun 07, 2008 6:40 pm

Destul de frumos...Nu sunt prea obisnuita cu sangele...Dar datorita animeului am reusit sa ma mai stabilesc cu balanta dintre mine si sange...Doar k ar trebui sa ma obisnuiesc si cu "iesirile goale" ale lui Nyuu...
Sus In jos
~Hina~
Micutza Fantoma
Micutza Fantoma
~Hina~

feminin
Numarul mesajelor : 97
Varsta : 30
Localizare : On Uranus^^...
Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga
Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~
Data de inscriere : 31/05/2008

MesajSubiect: Re: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date   Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date EmptyDum Iun 08, 2008 12:17 pm

Recunosc si eu ca Elfen Lied ar trebui dat pe Animax (l-am terminat alaltaieri Razz)
A fost super...cu tot sangele si cu toti mortii Laughing
Chiar daca nu sunt adepta a anime-urior horror, Elfen Lied chiar mi-a placut Razz
Ma gandesc sa ma apuc de Air TV Very Happy Tot o miniserie de 13 episoade Very Happy
Desi, multe ar trebui date pe Animax Razz
Sus In jos
http://anime-maniacs.forumgratuit.ro
Ayumi*scumpicutza
Casper
Casper
Ayumi*scumpicutza

feminin
Numarul mesajelor : 5
Varsta : 29
Localizare : Konoha*
Data de inscriere : 16/06/2008

MesajSubiect: Re: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date   Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date EmptySam Aug 16, 2008 1:14 pm

pai eu stiu un amine se numeste rosario+vampiresi mi s-a parut foarte dragutz
Sus In jos
~Hina~
Micutza Fantoma
Micutza Fantoma
~Hina~

feminin
Numarul mesajelor : 97
Varsta : 30
Localizare : On Uranus^^...
Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga
Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~
Data de inscriere : 31/05/2008

MesajSubiect: Re: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date   Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date EmptyMar Aug 19, 2008 10:51 am

Eu stiu si Vampire Knight... :lol!:
Ma gandeam sa ma apuc de manga-ul Rosario + Vampire, desi nu stiu Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date 359171
Sus In jos
http://anime-maniacs.forumgratuit.ro
Lina Inverse
Fantomel
Fantomel
Lina Inverse

feminin
Numarul mesajelor : 119
Varsta : 32
Localizare : Marte, Venus, cimitir...
Stare de spirit : intrebati la spitalu 9
Data de inscriere : 24/10/2008

MesajSubiect: Re: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date   Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date EmptyVin Oct 24, 2008 11:48 am

a...Elfen Lied e superb....ce poate fi mai frumos decat o fata care smulge capete? asa...deci as vrea sa-l dea pe-asta, pe El Hazard si mai ales pe Ginga Densetsu Weed,...cat a putut sa-mi placa anime-u asta...
a...era sa uit...si Slayers Revolution...cu tot cu cotninuarea aia frumoasa de 13 ep care apare de-abia in aprilie X__X
Sus In jos
http://www.wolf-darkness.co.nr
Dark_Angel
Admin
Admin
Dark_Angel

feminin

MesajSubiect: Re: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date   Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date EmptySam Oct 25, 2008 9:01 am

A...Poy ar fi bine sa dea slayers revolution ca tot ma chinui de 3 zile sa vad episodu' 4 si nu vad decat cum Pokota discuta cu Amelia Laughing...Mai mijto ar fi si subtitrat in romana ca eu cica nu inteleg si apoi cand trebuie sa-mi amintesc ceva de acolo zic toata fraza in romana Laughing sau e problema ca stiu prea multa engleza si colegii zic ca-s incepatoare da' yo din a 5-a numai engleza invat[ca m-am mutat de la nebuni la aialalti nebuni si in primii ani de scoala am invatat franceza]...Si ce a spus Lina acolo ca mi-ar fi lene sa le vad si pe alea lol!
Sus In jos
Lina Inverse
Fantomel
Fantomel
Lina Inverse

feminin
Numarul mesajelor : 119
Varsta : 32
Localizare : Marte, Venus, cimitir...
Stare de spirit : intrebati la spitalu 9
Data de inscriere : 24/10/2008

MesajSubiect: Re: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date   Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date EmptySam Oct 25, 2008 9:39 am

am eu un forum cu slayers da trebe renovat....o sa pun acolo ep. din revolution si o sa incerc sa fac subtitrarile in romana la toate seriile tv si filmele...momentan am tradus 10 ep si un sfert dintr-un film
Sus In jos
http://www.wolf-darkness.co.nr
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date   Animeuri care NU  s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date Empty

Sus In jos

Animeuri care NU s-au dat pe animax dar trebuie sa fie date
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
HyAnimeHy :: Welcome and Welcome :: Animeuri Care Nu Sunt Pe Animax!-
Mergi direct la: