| Scoala...nashpa/sooper | |
|
+4~Hina~ Eclipse Kaname_Angel_Of_Darkness Dark_Angel 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Dark_Angel Admin
Numarul mesajelor : 335 Varsta : 28 Localizare : Undeva pe aici pe site... Joburi/Distractii : sa desenez Stare de spirit : in lumea mea Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Scoala...nashpa/sooper Mar Mai 06, 2008 6:57 pm | |
| Cum credeti ca e scoala?Nashpa sau Sooper?Mie una mi se pare NASHPA :lol!: parerea voastra | |
|
| |
Kaname_Angel_Of_Darkness Casper
Numarul mesajelor : 25 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: Scoala...nashpa/sooper Vin Iun 06, 2008 9:18 pm | |
| Pai mi se pare nashpa la ore , dar pauzele mi se par sooper :lol!: | |
|
| |
Eclipse Casper
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 29 Localizare : La granita dintre viata si moarte! Stare de spirit : Destul de schimbatoare! Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Re: Scoala...nashpa/sooper Vin Iun 06, 2008 10:25 pm | |
| scoala? Pai mai inveti cate ceva dar te stresezi prea mult sa inveti ca te asculta si daca proful sau profa e pretintios/pretentioasa faci atacuri de panica (doar in cazuri majore). In afara ca te trezesti cu noaptea in cap si o asculti pe tanti Gina cum urla de parca ar fi cineva foarte important desi e femeia de servici (care umbla cu batul in mana si urla) si profesori carora nu le pasa de tine si nu ai apa calduta macar fiinca e mereu rege ca gheata si caloriferele reci si te pun epe tine sa speli bancile si sa speli peretii ca tablele nu se pun in detergentii toxici (eu nu!) si sa stai in miros de motorina si...ce mai...scoala e nashpa! | |
|
| |
~Hina~ Micutza Fantoma
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 30 Localizare : On Uranus^^... Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~ Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Scoala...nashpa/sooper Dum Iun 08, 2008 1:00 pm | |
| Poi, eu o urasc. In viziunea unui elev nesilitor, scoala este o unitate de tortura sau o inchisoare. Pentru ei, profesorii sunt politistii care stau de paza la celulele inchisorii, manualele si caietele sunt instrumente de tortura: iti baga-n cap numai prostii pana ti se topeste creierul. Elevii sunt legati cu lant ca sa nu scape, iar pauzele sunt o ocazie rar intalnita de a te revigora. Terminarea orelor este ca o eliberare din celula inchisorii, dar problema e ca in urmatoare zi trebuie sa te intorci iar. Desigur, nu asta e si viziunea mea, ea e doar un institut unde tin copiii captivi si le baga-n cap altceva, doar pentru a uita de copilarie | |
|
| |
Dark_Angel Admin
Numarul mesajelor : 335 Varsta : 28 Localizare : Undeva pe aici pe site... Joburi/Distractii : sa desenez Stare de spirit : in lumea mea Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: Scoala...nashpa/sooper Dum Iun 08, 2008 4:09 pm | |
| Normal scoala noastra se numeste Liceul Teologic Penticostal Logos dar fiindca directorul ne-a interzis sa mai iesim la magazin in timpul pauzei acu i se zice Liceul Teologic Penitenciar Logos :lol!: | |
|
| |
~Hina~ Micutza Fantoma
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 30 Localizare : On Uranus^^... Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~ Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Scoala...nashpa/sooper Dum Iun 08, 2008 4:19 pm | |
| :lol!: La mine la scoala poti sa iesi ca sa iei ceva de la magazin (nu bufetul scolii, ci un magazin din apropiere). Ma mir ca pe voi nu va lasa | |
|
| |
Ayumi*scumpicutza Casper
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 29 Localizare : Konoha* Data de inscriere : 16/06/2008
| Subiect: Re: Scoala...nashpa/sooper Lun Iun 16, 2008 6:11 pm | |
| poi scoala ..... am putea spune inchisoarea la care merem zilnic ma rog la ore ii inchisoare ca in pauze ................................... :lol!: Ma rog scoala mea ii cea mai nebuna din toate din oras , mai ales clasa din care is :roll: | |
|
| |
Lina Inverse Fantomel
Numarul mesajelor : 119 Varsta : 32 Localizare : Marte, Venus, cimitir... Stare de spirit : intrebati la spitalu 9 Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Scoala...nashpa/sooper Vin Oct 24, 2008 11:43 am | |
| o fi scoala sooper cand or muri profii...are si parti bune si rele Parti bune: -liceul meu e bantuit.... -directorul...nu-l deosebiti de un betiv si e cam prost... -in curte e cl mai bun prieten al meu (un caine mic si negru) -romana e superbs Parti rele: -cele 2 ore pierdute pe drum ca stau departe -diriga...scorpie adevarata -profu de mate, capcaun -vaca de...a...pardon, profa de fizica...e asa draguta cand zice "copilasi dragi, ia faceti voi 150 de probleme pana in decembrie" | |
|
| |
Hanna Casper
Numarul mesajelor : 38 Varsta : 30 Localizare : darkness Joburi/Distractii : ^_^ Stare de spirit : happy Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Scoala...nashpa/sooper Vin Oct 24, 2008 4:11 pm | |
| eu sunt intre....ma distrez bine la scoala si in ore cateodata dar mai ales in pauza....am niste colegi grozavi...poat sa zic ca pauzele sunt super faine dar orele....doar unele sunt foarte enervante si din cauza lor scoala devine foarte naspa | |
|
| |
Dark_Angel Admin
| Subiect: Re: Scoala...nashpa/sooper Sam Oct 25, 2008 9:13 am | |
| Poy sa va zic yo ca din clasa a 5-a profii tot s-au schimbat si s-au schimbat...De exemplu profa de biologie ^^...In clasa a 5-a am avut una in clasa a 6-a am avut una si acu in clasa a 7-a avem una...Profu' de sport....In clasa a 5-a am avut unu' care nu ne facea nimic in clasa a 6-a am avut unu' prost de ne zicea noua ca tre sa mergem la scoala 4 pentru ajutoare da' noi ne bateam joc de el....Si acu in clasa a 7-a avem unu' chel pe care tot il enervez cand ne invata sa jucam volei ca yo nu jucai de 10.000 de ani jocu' asta da' si el ii afurisit pentru ca nu ma lasa afara din teren Mai sunt si profii de mzuica...Profa de geografie in a 5-a[nu faceam decat sa cantam] inca un prof prin a 6-a care ne punea sa cantam la,la,la,la,laaaa si profu' de acu care ne pune sa facem vocalize cu ma,me,mi,mo,mu ...Saracu...Vine in prima zi de scoala cu par pe cap si de vreo doua saptamani vine tuns si cu mutra aia a lui normal ca ma apuca rasu ...Si mai sunt si alti profesori care s-au schimbat...Si mai e si liceu'...Groaza mea ca de la ora unu cand ma duc la scoala ba is pe afara ba prin scoala...Yoy Doamne ca nu ma po inghesui prin ei si sa raman intr-un loc >.<...Cam asa e scoala mea...Si directoru' as zice ca nu vrea decat sa ne faca sa radem...Mai ca-l desenez pe foaie pentru ora de civica | |
|
| |
~Hina~ Micutza Fantoma
| Subiect: Re: Scoala...nashpa/sooper Joi Oct 30, 2008 7:10 pm | |
| Mamma mia,eu la tehnologie am avut 4 profi mi s`au schimbat in fiecare an *Da, sunt a 8`a -_-"* In clasa a 5`a era una care ne punea sa tot scriem, scriem, scriem din manual si ne punea sa facem proiecte peste proiecte despre... O_O ah, am uitat xD in orice caz, odata ne`a pus sa facem un proiect despre rosii In clasa a 6`a a fost cel mai misto nu cred ca am facut mai mult de 3 ore de tehnologie in anul ala Profu` era unu` gras si nu ne preda niciodata nimic plecam acasa sau ne jucam in curtea scolii Odata, chiar a venit beat la ora si aveam numai 10 in catalog In clasa a 7`a a venit o profa mai serioasa, dar nu a fost chiar asa rau ^^" nu ne dadea mai putin de 9 si, chiar daca scriam, nu insemna ca ne tortura... mi`as fi dorit s`o am si anul asta Acum, in clasa a 8`a, am o zgripturoaica pe post de sperietoare de elevi -_-" Nu stie NIMIC, e bata la materia asta si mi`a mai dat si 7 la test... sa moara mai repede Toti o uram >.< si vrem sa fie data afara din invatamant... si sper ca va fi data >.< Si la fizica, dar daca iar stau la povesti... ... in orice caz, si in a 6`a, si in a 7`a si acum, profesoarele au fost dragute... cel putin dupa parerea mea xD | |
|
| |
Pikachu Casper
Numarul mesajelor : 4 Data de inscriere : 26/01/2009
| Subiect: Re: Scoala...nashpa/sooper Lun Ian 26, 2009 7:28 pm | |
| Pika pika pika pika pika pika pika pika pika pika pika pika pika pika pika pika pika pika pika pika pika ( ce rau e la scoala! avem o invatatoare care ne da 4 pagini pana maine la mate. nu avem voie sa iesim afara char daca sa topit zapada. avem doi profi de spot schimbati, unul in clasa a treia, iar celalalt in anul asta apoi a ramas doar unul.) | |
|
| |
Dark_Angel Admin
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Scoala...nashpa/sooper | |
| |
|
| |
| Scoala...nashpa/sooper | |
|