Kaname_Angel_Of_Darkness Casper
Numarul mesajelor : 25 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Kaname and Sousuke Sam Iun 07, 2008 9:46 am | |
| Ce parere aveti? Credeti ca ar fi un cuplu frumos? Eu cred ca da , mi se pare ca se potrivesc..........Voi ce parere aveti? | |
|
~Hina~ Micutza Fantoma
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 30 Localizare : On Uranus^^... Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~ Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Kaname and Sousuke Dum Iun 08, 2008 1:38 pm | |
| Intr-adevar, cei doi se potrivesc. Kana-chan, chiar daca e mereu suparata pe Sousuke si il tot bate, ea il iubeste mult pe sergent. Si Sagara la fel...desi nu prea vrea sa o arate Deci da, se potrivesc | |
|
Eclipse Casper
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 29 Localizare : La granita dintre viata si moarte! Stare de spirit : Destul de schimbatoare! Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Re: Kaname and Sousuke Dum Iul 06, 2008 8:17 am | |
| Par a avea alte caractere si ca nu se ageaza dar se plac... Au multe lucruri in comun desi nu realizeaza si nu vor sa afirme asta. Le-ar sta bine inpreuna. Ar fi ttusi o chestie. La cum sunt personalitatile celor doi ori se vor certa, ori se vor certa si impaca, ori nu se vor certa si vor sta toata ziua impreuna. Concluzie: Kaname and Sousuke se potrivesc. Cel putin asta e parerea mea. | |
|
cis1alex Casper
Numarul mesajelor : 3 Data de inscriere : 15/11/2009
| Subiect: Re: Kaname and Sousuke Lun Noi 16, 2009 4:53 pm | |
| Ei doi chiar se potrivesc!Chiar daca Kaname il bate mereu il place! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Kaname and Sousuke | |
| |
|