Kaname_Angel_Of_Darkness Casper
Numarul mesajelor : 25 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: V-ar placea sa fiti in locul lui Enma Ai? Sam Iun 07, 2008 9:49 am | |
| Mie nu prea pentru ca sunt cam fricoasa si nu am atitudinea ei misterioasa si rece......... Voua v-ar placea sa fiti in locul ei? | |
|
~Hina~ Micutza Fantoma
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 30 Localizare : On Uranus^^... Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~ Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: V-ar placea sa fiti in locul lui Enma Ai? Dum Iun 08, 2008 1:19 pm | |
| Sincer, eu nu as vrea sa fiu in locul ei. Mi-ar fi prea greu sa duc oamenii in Iad plus ca nu sunt la fel de curajoasa ca si ea | |
|
Eclipse Casper
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 29 Localizare : La granita dintre viata si moarte! Stare de spirit : Destul de schimbatoare! Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Re: V-ar placea sa fiti in locul lui Enma Ai? Dum Iul 06, 2008 8:24 am | |
| Nu am reusit sa vad tot anime-ul asa ca nu sunt sigura de raspuns. As vrea sa fiu in locul ei. Ma identific cu ea adica pot si si misterioasa si rece, etc dar pot fi si eu. Curaj am dar pentru ce? Eu zic da. | |
|
cis1alex Casper
Numarul mesajelor : 3 Data de inscriere : 15/11/2009
| Subiect: Re: V-ar placea sa fiti in locul lui Enma Ai? Lun Noi 16, 2009 4:55 pm | |
| Eu cred ca nu!Povestea ei e prea trista si nu pot fi misterioasa si nu pot sa ma razbun ca ea pe oameni! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: V-ar placea sa fiti in locul lui Enma Ai? | |
| |
|