| Ce ati face daca... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Dark_Angel Admin
Numarul mesajelor : 335 Varsta : 28 Localizare : Undeva pe aici pe site... Joburi/Distractii : sa desenez Stare de spirit : in lumea mea Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Ce ati face daca... Vin Oct 24, 2008 9:15 am | |
| Un user pune "Ce ai face daca..." urmat de intrebare...Cred ca toata lumea stie jocull...Incepem...
Ce ai face daca ai fi miliardar? | |
|
| |
Lina Inverse Fantomel
Numarul mesajelor : 119 Varsta : 32 Localizare : Marte, Venus, cimitir... Stare de spirit : intrebati la spitalu 9 Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Ce ati face daca... Vin Oct 24, 2008 1:39 pm | |
| m-as duce in japonia si as angaja un traducator sa-mi traduca toate nuvelele cu slayers in romana
ce-ai face daca te-ai trezi cu un mort in pat? | |
|
| |
Hanna Casper
Numarul mesajelor : 38 Varsta : 30 Localizare : darkness Joburi/Distractii : ^_^ Stare de spirit : happy Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Ce ati face daca... Vin Oct 24, 2008 4:32 pm | |
| nu se poate asa ceva......^_^ sau daca ar fi as sari pe Emma care ma trezeste in fiecare dimineata >.<
ce ai face s-ar lua lumina? | |
|
| |
Lina Inverse Fantomel
Numarul mesajelor : 119 Varsta : 32 Localizare : Marte, Venus, cimitir... Stare de spirit : intrebati la spitalu 9 Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Ce ati face daca... Vin Oct 24, 2008 5:39 pm | |
| (doamne fereste sa fie seara sa pierd slayers) mi-as lua telu, mi-as baga castile in urechi si as viziona cele 500 de poze pe melodia de la revolution
ce-ai face daca ti-ar cada capu? (am yo ceva cu mortii si capetele) | |
|
| |
Dark_Angel Admin
Numarul mesajelor : 335 Varsta : 28 Localizare : Undeva pe aici pe site... Joburi/Distractii : sa desenez Stare de spirit : in lumea mea Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: Ce ati face daca... Mar Noi 11, 2008 8:48 am | |
| Atunci n-ar mai trebui sa gandesc Ce-ai face daca ai vedea cimitiru' din Claea Sagului? | |
|
| |
~Hina~ Micutza Fantoma
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 30 Localizare : On Uranus^^... Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~ Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Ce ati face daca... Vin Noi 28, 2008 3:47 pm | |
| As sapa toate mormintele si le`as scoate Ce`ai face daca ar cadea un meteorit peste scoala mea? | |
|
| |
Dark_Angel Admin
| Subiect: Re: Ce ati face daca... Vin Noi 28, 2008 9:46 pm | |
| As plange ca nu a cazut peste a mea Ce ai face daca ti-ai da duhul la teza de la romana? | |
|
| |
~Hina~ Micutza Fantoma
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 30 Localizare : On Uranus^^... Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~ Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Ce ati face daca... Mar Dec 02, 2008 6:56 pm | |
| As dansa de fericire... nu o sa planga colegii dupa mine Ce ai face daca nu ai lua sfantul 4 la teza? | |
|
| |
Pikachu Casper
Numarul mesajelor : 4 Data de inscriere : 26/01/2009
| Subiect: Re: Ce ati face daca... Lun Ian 26, 2009 7:03 pm | |
| Pika pika pika pika! ( M-as intreba : " What? O_O cred ca sunt confuza") Pika pika pikapika pika pika ? (Ce ai face daca ai lua 1 la desen?) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce ati face daca... | |
| |
|
| |
| Ce ati face daca... | |
|