Ultimele subiecte | » V-ar placea sa fiti in locul lui Enma Ai?Lun Noi 16, 2009 4:55 pm Scris de cis1alex » Kaname and SousukeLun Noi 16, 2009 4:53 pm Scris de cis1alex » New membersLun Noi 16, 2009 4:51 pm Scris de cis1alex » Parerea VizitatorilorDum Apr 26, 2009 6:31 pm Scris de Dark_Angel» About You....Joi Mar 26, 2009 8:38 am Scris de Dark_Angel» Scoala...nashpa/sooperMar Ian 27, 2009 10:19 am Scris de Dark_Angel» Personajul preferatLun Ian 26, 2009 7:20 pm Scris de Pikachu » Ce ati face daca...Lun Ian 26, 2009 7:03 pm Scris de Pikachu » Idei pentru un forum mai distractivSam Dec 06, 2008 4:42 pm Scris de Dark_Angel» Cereri AfilieriSam Dec 06, 2008 4:21 pm Scris de Eclipse |
Bookmarking social | Pastrati adresa HyAnimeHy pe site-ul dvs. de bookmarking social |
Forum | |
|
| Topurile anime | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Dark_Angel Admin
Numarul mesajelor : 335 Varsta : 28 Localizare : Undeva pe aici pe site... Joburi/Distractii : sa desenez Stare de spirit : in lumea mea Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Topurile anime Mier Mai 07, 2008 9:10 am | |
| Aici va puneti topurile la animeurile voastre...incep yo: 1.toate care-mi plac(kaleido star,kiddy grade,death note,bleach,mew mew power,nerima daikon,hoeny and clover,hell girl,slayers,yu yu hakusho,etc.) 2.trigun,gallery fake,ayakashi ayashi etc... | |
| | | ~Hina~ Micutza Fantoma
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 30 Localizare : On Uranus^^... Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~ Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Topurile anime Dum Iun 08, 2008 1:24 pm | |
| 1.Naruto & Shippuuden ~ mi-a captivat atentia mult acest anime. Desi nu era preferatul meu, acum este pe primul loc in topul meu^^ 2.Yu Yu Hakusho ~ o poveste lunga... a fost primul in topul meu, dar vremurile s-au schimbat... chiar daca este redifuzat, nu mai trece pe primul loc. 3.InuYasha ~ eh, ce pot sa mai spun si despre acest anime...doar ca mi se pare interesant^^ 4.Greu de decis... dar cred ca este FMP.^^ Imi place actiunea, si cum se enerveaza Kana pe Sousuke 5.Kiddy Grade ~ pentru ca imi place de Lumiere cu parul lung si albastru... | |
| | | Lina Inverse Fantomel
Numarul mesajelor : 119 Varsta : 32 Localizare : Marte, Venus, cimitir... Stare de spirit : intrebati la spitalu 9 Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Topurile anime Vin Oct 24, 2008 11:58 am | |
| asa...stati ca incepe si moa: 1. Slayers- asta e genu de anime perfect, cu de toate...Dragoni, demoni, monstrii vraji si morti. Comedie, drama, horror...niciunu nu se compara cu asta 2. Kiddy Grade- desi mi-a luat mult sa-l inteleg, imi place foarte mult 3. Ginga Densetsu Weed- ah tragediile astea... 4. Inuyasha- se aseamana cu Slayers 5. Yu Yu Hakusho-imi place din 2 motive: 1. mortii 2. scumpetea de Kurama 8-> 6. Kaleido Star- nu prea ma omor dupa anime-urile de genu asta da Kaleido star a fost chiar deosebit 7. El Hazard- seamana cu slayers si razi aci de mori 8. Elfen Lied- l cat de horror e ce sa nu-mi placa? 9. Arc The Lad- si-asta la fel...are tragedii... 10. cred ca aci se va situa Hellsing...sa-l vad cu me ca momentan nu stiu decat un amv | |
| | | Hanna Casper
Numarul mesajelor : 38 Varsta : 30 Localizare : darkness Joburi/Distractii : ^_^ Stare de spirit : happy Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Topurile anime Vin Oct 24, 2008 4:14 pm | |
| 1. Death Note, Jigoku Shoujo si La portrait de petite Cossette: pentru ca m-a fascinat povestea si sunt niste anime-uri grozave 2.Naruto, Bleach: sunt interesante isi imi plac pentru actiunea lor ^_^ 3.Demonbane: imi place povestea lui Al Azif 4.Rozen Maiden: avnd in cedere ca imi place mult stilul Ghotic Lolita...pur si simplu ador acest anime ^_^ | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Topurile anime | |
| |
| | | | Topurile anime | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |