Ultimele subiecte | » V-ar placea sa fiti in locul lui Enma Ai?Lun Noi 16, 2009 4:55 pm Scris de cis1alex » Kaname and SousukeLun Noi 16, 2009 4:53 pm Scris de cis1alex » New membersLun Noi 16, 2009 4:51 pm Scris de cis1alex » Parerea VizitatorilorDum Apr 26, 2009 6:31 pm Scris de Dark_Angel» About You....Joi Mar 26, 2009 8:38 am Scris de Dark_Angel» Scoala...nashpa/sooperMar Ian 27, 2009 10:19 am Scris de Dark_Angel» Personajul preferatLun Ian 26, 2009 7:20 pm Scris de Pikachu » Ce ati face daca...Lun Ian 26, 2009 7:03 pm Scris de Pikachu » Idei pentru un forum mai distractivSam Dec 06, 2008 4:42 pm Scris de Dark_Angel» Cereri AfilieriSam Dec 06, 2008 4:21 pm Scris de Eclipse |
Bookmarking social | Pastrati adresa HyAnimeHy pe site-ul dvs. de bookmarking social |
Forum | |
|
| Gluma voastra preferata | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Kaname_Angel_Of_Darkness Casper
Numarul mesajelor : 25 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Gluma voastra preferata Vin Iun 06, 2008 9:30 pm | |
| Gluma mea preferata este : Un om de stiinta studiaza un purice . Omul ii zice puricelui : -Purice , sari! Puricele sare.......apoi omul de stiinta ii taie picioarele strigand : -Purice , sari! Puricele nu mai sare (pentru ca nu mai are picioare) Vazand aceasta , omul de stiinta noteaza in carnetelul descoperirilor : ,,Dupa ce i se taie picioarele , puricele nu mai aude'' Care e gluma voastra preferata? | |
| | | ~Hina~ Micutza Fantoma
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 30 Localizare : On Uranus^^... Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~ Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Gluma voastra preferata Dum Iun 08, 2008 1:07 pm | |
| Un tip merge cu un trabant la cea mai tare firma de tuning. Are norocul de il intalneste chiar pe proprietarul firmei si il intreaba: - Domnule, am o intrebare. Proprietarul: - Spune, cu ce te pot ajuta? Tipul: - Vreau sa imi modific trabantul!!! Vreau motor de 6000 de cmc, spoilere, jenti de 19 zoli, capota de carbon, woofer de 2000 de watti etc. Se poate? Proprietarul: - Se poate! Tipul: - Cat ma costa si pana cand este gata daca o las acum la dumneavoastra? Proprietarul: - Va costa 10$ si este gata intr-o ora. Tipul: - Domne, iti bati joc de mine??? Proprietarul: - Pai cine a inceput primul???!!! Nu e asa amuzanta...dar merge | |
| | | Dark_Angel Admin
Numarul mesajelor : 335 Varsta : 28 Localizare : Undeva pe aici pe site... Joburi/Distractii : sa desenez Stare de spirit : in lumea mea Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: Gluma voastra preferata Vin Oct 24, 2008 9:47 am | |
| Un tip firav statea intr-un bar cu o bere in fata.Apare un smecher,ii da 2 scatoalce,ii ia berea si o da pe gat.Tipul firav incepe sa planga,sa se tavaleasca pe jos. -Ce ai mai?Plangi pentru o bere,asa barbat esti tu?Il intreba uimit smecherul. -Fii atent...De dimineata m-a parasit nevasta,mi-a gloit contul din banca si mi-a luat tot din casa,Dupa-amiaza imi pierd slujba,incerc sa ma arunc in fata trenului,dar el o ia pe alta linie,incerc sa ma impusc,dar mi se blocheaza pistolul...Cu ultimii bani imi cumpar o bere,tron otrava in ea si apari tu si o bei... Nu stiu de ce mi se pare mie amuzant dar mi-a placut partea cu trenu' | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gluma voastra preferata | |
| |
| | | | Gluma voastra preferata | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |