HyAnimeHy
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

HyAnimeHy

HyAnimeHy,un forum anime...Nu te simti in plus ci simte-te binevenit^^

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» V-ar placea sa fiti in locul lui Enma Ai?
Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee? EmptyLun Noi 16, 2009 4:55 pm Scris de cis1alex

» Kaname and Sousuke
Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee? EmptyLun Noi 16, 2009 4:53 pm Scris de cis1alex

» New members
Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee? EmptyLun Noi 16, 2009 4:51 pm Scris de cis1alex

» Parerea Vizitatorilor
Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee? EmptyDum Apr 26, 2009 6:31 pm Scris de Dark_Angel

» About You....
Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee? EmptyJoi Mar 26, 2009 8:38 am Scris de Dark_Angel

» Scoala...nashpa/sooper
Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee? EmptyMar Ian 27, 2009 10:19 am Scris de Dark_Angel

» Personajul preferat
Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee? EmptyLun Ian 26, 2009 7:20 pm Scris de Pikachu

» Ce ati face daca...
Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee? EmptyLun Ian 26, 2009 7:03 pm Scris de Pikachu

» Idei pentru un forum mai distractiv
Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee? EmptySam Dec 06, 2008 4:42 pm Scris de Dark_Angel

» Cereri Afilieri
Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee? EmptySam Dec 06, 2008 4:21 pm Scris de Eclipse

Bookmarking social
Pastrati adresa HyAnimeHy pe site-ul dvs. de bookmarking social
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
HyAnimeHy
Parteneri
Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at PhotobucketHellsingJMA center

Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee?

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Kaname_Angel_Of_Darkness
Casper
Casper
Kaname_Angel_Of_Darkness

feminin
Numarul mesajelor : 25
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 06/06/2008

Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee? Empty
MesajSubiect: Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee?   Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee? EmptyVin Iun 06, 2008 9:40 pm

Pe scurt.........pe cine preferati?
Favorita mea este Renee Roberts ( Zakuro Fujiwara) , a voastra?
Sus In jos
http://www.Kaname-Anime-World-5-forever.piczo.com
Eclipse
Casper
Casper
Eclipse

feminin
Numarul mesajelor : 21
Varsta : 29
Localizare : La granita dintre viata si moarte!
Stare de spirit : Destul de schimbatoare!
Data de inscriere : 18/05/2008

MesajSubiect: Re: Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee?   Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee? EmptyVin Iun 06, 2008 10:08 pm

Eu o aleg pe Zoey! Pentru ca este draguta, puternica dar este cu capul in nori mai tot timpul, dar este prietenoasa si ii place sa ajute (nu ma refer la munca) dar cam stangace (cu Matt). Eh, fiecare cu slabiciunile lui (ei)
dar si celelalte imi plac dar iubesc pisicile asa ca raman la ea.
Spoiler:
Sus In jos
http://anime-fan-comunity.do-goo.com/index.htm
~Hina~
Micutza Fantoma
Micutza Fantoma
~Hina~

feminin
Numarul mesajelor : 97
Varsta : 30
Localizare : On Uranus^^...
Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga
Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~
Data de inscriere : 31/05/2008

MesajSubiect: Re: Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee?   Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee? EmptyDum Iun 08, 2008 12:57 pm

Personajul meu preferat este Minto...imi place muuult de tot albastrul si mi se pare cea mai draguta...chiar daca uneori este mai...ca o diva (desi, nu la fel de mult ca Zakuro)...imi place mult de ea...si puterile ei putin Razz .
Imi place si Ichigo...dar nu-mi prea place roz-ul, insa imi place caracterul ei si faptul ca mereu pare distrata in fata lui Masaya...
Sus In jos
http://anime-maniacs.forumgratuit.ro
Lina Inverse
Fantomel
Fantomel
Lina Inverse

feminin
Numarul mesajelor : 119
Varsta : 32
Localizare : Marte, Venus, cimitir...
Stare de spirit : intrebati la spitalu 9
Data de inscriere : 24/10/2008

MesajSubiect: Re: Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee?   Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee? EmptyVin Oct 24, 2008 4:31 pm

aoleo... Mint seamana perfect cu May din Kaleido si Martina din Slayers si...eh...nu conteaza..
asa...preferata mea e Renee. e mai calma, isteata, draguta, iar lupul e animalul meu preferat. la inceput ma enerva ca se comporta cam urat, dar apoi mi-a p[lacut de ea
Sus In jos
http://www.wolf-darkness.co.nr
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee?   Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee? Empty

Sus In jos

Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
HyAnimeHy :: Anime :: Mew Mew Power-
Mergi direct la: