Ultimele subiecte | » V-ar placea sa fiti in locul lui Enma Ai?Lun Noi 16, 2009 4:55 pm Scris de cis1alex » Kaname and SousukeLun Noi 16, 2009 4:53 pm Scris de cis1alex » New membersLun Noi 16, 2009 4:51 pm Scris de cis1alex » Parerea VizitatorilorDum Apr 26, 2009 6:31 pm Scris de Dark_Angel» About You....Joi Mar 26, 2009 8:38 am Scris de Dark_Angel» Scoala...nashpa/sooperMar Ian 27, 2009 10:19 am Scris de Dark_Angel» Personajul preferatLun Ian 26, 2009 7:20 pm Scris de Pikachu » Ce ati face daca...Lun Ian 26, 2009 7:03 pm Scris de Pikachu » Idei pentru un forum mai distractivSam Dec 06, 2008 4:42 pm Scris de Dark_Angel» Cereri AfilieriSam Dec 06, 2008 4:21 pm Scris de Eclipse |
Bookmarking social | Pastrati adresa HyAnimeHy pe site-ul dvs. de bookmarking social |
Forum | |
|
| Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee? | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Kaname_Angel_Of_Darkness Casper
Numarul mesajelor : 25 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee? Vin Iun 06, 2008 9:40 pm | |
| Pe scurt.........pe cine preferati? Favorita mea este Renee Roberts ( Zakuro Fujiwara) , a voastra? | |
| | | Eclipse Casper
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 29 Localizare : La granita dintre viata si moarte! Stare de spirit : Destul de schimbatoare! Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Re: Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee? Vin Iun 06, 2008 10:08 pm | |
| Eu o aleg pe Zoey! Pentru ca este draguta, puternica dar este cu capul in nori mai tot timpul, dar este prietenoasa si ii place sa ajute (nu ma refer la munca) dar cam stangace (cu Matt). Eh, fiecare cu slabiciunile lui (ei) dar si celelalte imi plac dar iubesc pisicile asa ca raman la ea. - Spoiler:
Pe scurt: spam. Argumenteaza cand deschizi un topic dar si parerea.
| |
| | | ~Hina~ Micutza Fantoma
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 30 Localizare : On Uranus^^... Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~ Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee? Dum Iun 08, 2008 12:57 pm | |
| Personajul meu preferat este Minto...imi place muuult de tot albastrul si mi se pare cea mai draguta...chiar daca uneori este mai...ca o diva (desi, nu la fel de mult ca Zakuro)...imi place mult de ea...si puterile ei putin . Imi place si Ichigo...dar nu-mi prea place roz-ul, insa imi place caracterul ei si faptul ca mereu pare distrata in fata lui Masaya... | |
| | | Lina Inverse Fantomel
Numarul mesajelor : 119 Varsta : 32 Localizare : Marte, Venus, cimitir... Stare de spirit : intrebati la spitalu 9 Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee? Vin Oct 24, 2008 4:31 pm | |
| aoleo... Mint seamana perfect cu May din Kaleido si Martina din Slayers si...eh...nu conteaza.. asa...preferata mea e Renee. e mai calma, isteata, draguta, iar lupul e animalul meu preferat. la inceput ma enerva ca se comporta cam urat, dar apoi mi-a p[lacut de ea | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee? | |
| |
| | | | Zoey , Corina , Bridget , Kikki sau Renee? | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |