Kaname_Angel_Of_Darkness Casper
Numarul mesajelor : 25 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Kikyo sau Kagome? Vin Iun 06, 2008 9:42 pm | |
| Pe cine preferati?Pe Kikyo sau pe Kagome? Preferata mea este Kikyo , e mult mai sweet si mai misterioasa decat Kagome , deci imi place mai mult . Care e favorita voastra? | |
|
Eclipse Casper
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 29 Localizare : La granita dintre viata si moarte! Stare de spirit : Destul de schimbatoare! Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Re: Kikyo sau Kagome? Vin Iun 06, 2008 10:02 pm | |
| aEu o aleg pe Kagome fiinca are o alta personalitate chiar daca este incarnarea lui Kikyo. Este vesela si relaxata dar si agitata serioasa si dura ( cu Inuyasha) spre deosebire de Kikyo care nu zambeste niciodata este mult prea serioasa si agitata. Este frumoasa, puternica, inteligenta, glumata, amabila cu oricine, oricand gata de a da o mana de ajutor fara a pretinde ceva in schimb, dar mult prea miloasa si prea inocenta. Pune totul la inima, iar asta duce de cele mai multe ori la certuri cu Inuyasha care ii raspunde urat iar ea fuge plangand in lumea ei. | |
|
~Hina~ Micutza Fantoma
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 30 Localizare : On Uranus^^... Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~ Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Kikyo sau Kagome? Dum Iun 08, 2008 1:03 pm | |
| Eu o prefer pe Kagome. Mi se pare mult mai draguta decat Kikyo, plus ca (,) Kikyo e moarta... Ea este personajul meu preferat deoarece este curajoasa chiar si atunci cand este inconjurata de pericole. Il iubeste mult pe InuYasha, dar nu vrea sa o arate. Este draguta in felul ei de a fi. Si mai simte si Shikon no Tama. Kikyo e altfel, mai rece...mai inchisa in ea...nu prea are un rol bine conturat in anime, iar caracterul ei lasa de dorit... Imi place mai mult Kagome...pentru ca e mai draguta! | |
|
Lina Inverse Fantomel
Numarul mesajelor : 119 Varsta : 32 Localizare : Marte, Venus, cimitir... Stare de spirit : intrebati la spitalu 9 Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Kikyo sau Kagome? Vin Oct 24, 2008 12:47 pm | |
| of...grea alegere...Kikyo e moarta.....dar Kagome e mai amuzanta...o aleg pe Kagome.... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Kikyo sau Kagome? | |
| |
|