hehe new day ^_^
27.Octombrie.2008
Mood:
happy
Eat/Drink:
nimic/nimic
Music:
Dolly-Juliet
Messenger:
Ai
Ayumi
Kaliope
A new day....de dimineata am plecat cu Anna la scoala ( Anna fiind colega mea de banca si fata care sta cu me in casa) cam repede ca sa mai am timp sa ma intalnesc cu Razvan ( el fiind prietenul meu ^_^).Apoi la scoala nimic interesant doar plictiseala.....exceptand faptul ca cineva ma enervat extrem de tare si imi venia sa il omor.......m-a enervat si nu am avut ce face decat sa i arunc cu revista in cap
.....heh a trecut si partea asta si in drum spre casa am trecut cu Anna pe la o librarie ( ma rog magazin de antichitati etc..) ca sa ma uit ce mai este pe-a colo si am vazut un pahar dragut ca cel din OVA-ul* La Portrait de petite Cossette (cei care au vazut Ova-ul stiu despre ce pahar vorbesc...daca nu va voi pune jos o poza cu el ^^"). Ajunsa acasa am inceput sa strig ca nebuna dupa Ema care nu era acasa si a mai trebuit sa stau cu Emma vreo 2 ore pana a venit ea....(nu prea imi place sa imi i-au cheile de la casa ^_^)....hehe cam atat....mai tarziu o sa mai scriu.
*OVA= un fel de anime care are putine episoade...iar aceste episoade dureaza 30 de minute sau mai mult....episoadele fiind in jur de 5 si sunt numite OVA-uri
dati click pe imagine ca sa se vada mai bine