Eclipse Casper
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 29 Localizare : La granita dintre viata si moarte! Stare de spirit : Destul de schimbatoare! Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Personajul preferat Vin Iun 06, 2008 9:59 pm | |
| Care este personajul vostru preferat feminin si/sau masculin? Yusuke! Pentru ca este super frumos, foarte puternic, totusi cam distrat in unele momente iar asta il face sa para cam prostut dar in alte momente este serios si asta imi place cel mai mult. Keiko! Pentru ca este frumoasa, serioasa dar si glumeata si singura care il pune la punct pe Yusuke iar acesta nu poate face nimic sa se apere de lovitura ei. | |
|
Kaname_Angel_Of_Darkness Casper
Numarul mesajelor : 25 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: Personajul preferat Vin Iun 06, 2008 10:13 pm | |
| personajul meu preferat feminin este Botan pentru ca este foarte dragutza , iar personajul masculin preferat este Kurama deoarece este puternic , frumos si destept | |
|
~Hina~ Micutza Fantoma
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 30 Localizare : On Uranus^^... Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~ Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Personajul preferat Dum Iun 08, 2008 12:55 pm | |
| Eu am alte persoanje preferate ^_^ Mie imi plac Kurama, Hiei si Yukina ^_^ Nu stiu de ce imi plac de ei exact, dar... Kurama ~ imi place inteligenta lui...si trecutul lui ca Yoko ^_^ Hiei ~ ma impresioneaza duritatea lui...si caracterul sau rece... Yukina ~ imi place de ea ca este sufletista si draguta cu toti cei din jur ^_^...si ma bucur ca nu stie ce sentiment are Kuwabara pentru ea :)) si nu-mi place ca nu stie despre Hiei ca este fratele sau T_T. | |
|
Lina Inverse Fantomel
Numarul mesajelor : 119 Varsta : 32 Localizare : Marte, Venus, cimitir... Stare de spirit : intrebati la spitalu 9 Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Personajul preferat Vin Oct 24, 2008 12:37 pm | |
| feminin...pey...Botan ca e amuzanta si ma mir cum de nu cade in cap de pe lopata aia... masculin...scumpul de Kurama dupa Milgasia el e cel mai frumos baiat anime....are ochii aia verzi...si o personalitate asa calma... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Personajul preferat | |
| |
|