Lina Inverse Fantomel
Numarul mesajelor : 119 Varsta : 32 Localizare : Marte, Venus, cimitir... Stare de spirit : intrebati la spitalu 9 Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Rosetta sau May? Vin Oct 24, 2008 5:01 pm | |
| yo o prefer pe Rosetta...May are o personalitate enervanta...mereu se da mare si ii repede pe toti. Rosetta e mai amuzanta, mai simpatica si parca stie sa traiasca cum trebuie, nu ca sa-i terorizeze pe altii | |
|
Eclipse Casper
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 29 Localizare : La granita dintre viata si moarte! Stare de spirit : Destul de schimbatoare! Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Re: Rosetta sau May? Dum Iul 06, 2008 8:31 am | |
| May: la inceput era rea cu Sora si cu ceilalti si era si cu nasul pe sus. Treptat a inceput sa se inteleaga cu Sora dar a continuat competitia. Rosseta: la inceput era la fel ca May doar ca prin rea si increzuta vreau sa spun ca se comporta urat si ca se credea mai buna. In scurt timp a devenit prietena Sorei. Decizii, decizii...Stai sa analizez...Nu ma pot decide. Atunci azi zic ca pe May, maine ca pe Rosseta si tot asa. | |
|
~Hina~ Micutza Fantoma
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 30 Localizare : On Uranus^^... Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~ Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Rosetta sau May? Dum Iun 08, 2008 12:12 pm | |
| Eu le prefer pe amandoua Imi plac la fel de mult, pentru ca seamana cu mine...mai ales May... Chiar daca este mai increzuta, imi place May pentru ca este curajoasa si nu se lasa asa de usor Iar Rosetta...pentru ca a devenit mai buna cu ajutorul Sorei si pentru ca este, de asemenea, curajoasa - Kaname_Angel_Of_Darkness a scris:
- Eu o prefer pe May...........
Puteai sa detaliezi mai mult :tongue: asta se numeste spam... | |
|
Kaname_Angel_Of_Darkness Casper
Numarul mesajelor : 25 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Rosetta sau May? Sam Iun 07, 2008 9:54 am | |
| De cine va place mai mult?De Rosetta sau de May? Eu o prefer pe May........... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Rosetta sau May? | |
| |
|