Dark_Angel Admin
Numarul mesajelor : 335 Varsta : 28 Localizare : Undeva pe aici pe site... Joburi/Distractii : sa desenez Stare de spirit : in lumea mea Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Cel Mai Naspa Profesor Mier Iul 23, 2008 7:03 pm | |
| Care e cel mai naspa profesor la scoala?
Incep eu: Cel mai naspa profesor sau cei mai naspa profesori ai mei sunt cel de desen si cel de sport...De ce? Cel de desen:Ne da 3 sau 2 la fiecare miscare... Cel de sport:Ne spune/nu numai mie\ca avem probleme cu capul... Astpet si rapsunsurile voastre ^^ | |
|
Lina Inverse Fantomel
Numarul mesajelor : 119 Varsta : 32 Localizare : Marte, Venus, cimitir... Stare de spirit : intrebati la spitalu 9 Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Cel Mai Naspa Profesor Vin Oct 24, 2008 12:05 pm | |
| stai asa... 1. diriga (de franceza)- face ce face imi da cate-un 2 2. de mate- ma tampii cu temele 3. de fizica- iti tranteste test cand ti-e lumea mai draga 4. de psiho- mai repede ma inteleg cu un chinez 5. de info- nu ne-ar da drumu cu o secunda mai devreme 6. de sport- are ea ce-are cu mine 7. de geogra- campioana la lasat corigenti 8. istorie- auzi, is la facultate sa-mi iau singura notite nu? 9. de muzica- nici la romana nu scriu atata 10. de romana- habar n-are sa predea 11. de engleza- nu ne-ar da drumu la ultima ora ferio-ar dumnezeu 12. de desen- cand o apuca febra dictatului... 13. de chimie- inteleg yo ca-i proasta da chiar sa arunce toti cu avioane prin clasa? (imi dadeau mie in cap k altfel nu ma interesa) 14. de religie- nu mai poate de ras ca-i face una avansuri 15. de antreprenoriala (nu intrebati ce e)- e cam cazuta in cap 16. de bio- prostuta fiinta...adik daca yo intarzii un min imi pune absenta...altii daca intarzie o ora nu le pune
am ratat pe cineva? | |
|
Hanna Casper
Numarul mesajelor : 38 Varsta : 30 Localizare : darkness Joburi/Distractii : ^_^ Stare de spirit : happy Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Cel Mai Naspa Profesor Vin Oct 24, 2008 4:10 pm | |
| ooo....bun topic sa vedem ^_^
1. Profesoara de matematica: parca ar fi cazuta din luna si e enervanta pentru ca se leaga de ursuleti de la ghiozdanul meu...si ne mai da 2 si 3 daca vorbim sau ne miscam >.,
2.Profesoara de informatica: pentru ca ne tine peste program ca sa facem ore suplimentare....inteeg eu ca sunt la profil de matematica-informatica intensiv dar nu ma gandeam ca trebuie sa am cate 15 ore pe saptamana de info
3.Profesorul de istorie: cate ne face idioti si prosti tot la al 2-lea minut...si ne da note mici...si are niste ideei ciudata ( ma refer ca nu ne lasa cu caietul in clasa....avem voie doar cu o foaie si un pix albastru....) | |
|
Dark_Angel Admin
Numarul mesajelor : 335 Varsta : 28 Localizare : Undeva pe aici pe site... Joburi/Distractii : sa desenez Stare de spirit : in lumea mea Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: Cel Mai Naspa Profesor Sam Oct 25, 2008 9:24 am | |
| Poy nah ca yo intrai in a 7-a si nu mai postai yo sau sa-i dau edit...Si uite ca vin noii profesori care ar fi mijto daca le-ar crapa cineva capu' sa vada daca au creier... Pe locu' 1[si sper sa fie multumit] e Mitica[adica profu' de chimie]-Normal nu-l cheama Mitica da' asa ii zic yo ca n-are dinti in gura...N dicteaza toata carte pana la sfarsitul anului scolar si mai vrea sa dam test din alea 50 de pagini pe care le-am scris ...Ma rog... Pe locu' 2[fericit fie si asta] e profu' de sprot-L-oi enerva yo da' ii afurisit ca nu ma lasa afara din teren Pe locu' 3 sa ma gandesc...Profa de geografie-Nu stiu...De anu' asta innebuni saraca... Pe locu' 4...Profa de isto~civica-Nimeni n-a luat mai mult de 6 la testu' ei decat tanty aia mai buna la care masa ii invatatoare,taicasu ii profesor de mate si sorasa ii in a 8-a...Da' yo il nimerii pe 4 si datorita ei mi-am gasit capu ' Pe locu' 5-Profa de PVC[Principii De Viata Crestina...Ceva ca religia]-Nu stiu ce ma enerveaza pe mine la ea ca ii singura rpofa care nu tipa la noi da' tocmai chestia asta ma enerveaza Pe locu' 6 e Marcel care n-o lasa pe diriga in pace...Joaca box in burta ei ...Ma rog...Sper ca va prinsati voi cine e Marcel ca il pusai si la momente funny de la scoala | |
|
~Hina~ Micutza Fantoma
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 30 Localizare : On Uranus^^... Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~ Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Cel Mai Naspa Profesor Joi Oct 30, 2008 7:34 pm | |
| Singura profa care`mi vine in minte acum e profa de tehnologie... E o scorpie fara creier (din cate am vazut eu cap are, dar cu siguranta e gol... inca nu am verificat cu ochii mei sa stiu 100% ) Asta habar nu are sa predea si mai e si comunista, dusa cu pluta etc >.> Cand o vad imi vine sa`i dau cu toate manualele de tehnologie ale colegilor in cap >.< * Mori, dreaq sa te ia * Sa isi bage 7`le meu pe gat si sa`i dau si testul sa`l manance >.< Doamne, auzi, nu trebuia sa copiem din caiet, ci din carte... ca am scris prea putin O_O" eh, dreaq s`o ia >.< In fine nu prea mai am alti profesori care ma enerveaza, ca in rest am luat aproape numai 9 si 10 (cu exceptie istoria, insa... e un caz special ^^") | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cel Mai Naspa Profesor | |
| |
|