Dark_Angel Admin
Numarul mesajelor : 335 Varsta : 28 Localizare : Undeva pe aici pe site... Joburi/Distractii : sa desenez Stare de spirit : in lumea mea Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Funny Moments Mier Iul 23, 2008 7:08 pm | |
| Ati avut momente haioase la scoala?Nu numai voi ci si alti colegi...Puteti posta aici... de exemplu: Intr-o ora un coleg mai diliu care spune tot felul de chestii haioase se trezeste ca spune "pe sotia mea o sa o cheme Ghiozdana" pentru mine a fost amuzant...Astept povestiri si de la voi ^^ | |
|
Lina Inverse Fantomel
Numarul mesajelor : 119 Varsta : 32 Localizare : Marte, Venus, cimitir... Stare de spirit : intrebati la spitalu 9 Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Funny Moments Vin Oct 24, 2008 11:40 am | |
| pey...cate am avut...la chimie pot spune ca am avut un soc... primul nostru test la chimie...(a fost anu trecut k akm is a 10-a)...ne era o frica...si repetam noi acolo k vai dam test...vine profa, ne da testele si apoi face: stati k am uitat catalogu" si se duce in cancelarie (testele ramanand la noi). copiem cat apucam, apoi vine profa. il vede pe unu ca copiaza, nu-l baga in seama... acum cand dam test ne intindem frumos cartea si caietu pe banca, ne luam mancarea si incepem copierea...asta da profa... | |
|
Dark_Angel Admin
Numarul mesajelor : 335 Varsta : 28 Localizare : Undeva pe aici pe site... Joburi/Distractii : sa desenez Stare de spirit : in lumea mea Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: Funny Moments Vin Oct 24, 2008 6:23 pm | |
| Hehe...Ce profa draguta aveti voi...Noi il avem pe Mitica ...Defapt il cheama Gehorghe da' yo ii zic Mitica pentru ca nu are dinti in gura Uite una zisa de un coleg azi... Diriga ne-a zis ora trecuta ca e insarcinata si un coleg a zis ca vrea sa fie baiat si zice azi diriga ca pleaca la Bucuresti da' face colegu': "Aveti grija de Marcel"[adica de copil ] | |
|
Lina Inverse Fantomel
Numarul mesajelor : 119 Varsta : 32 Localizare : Marte, Venus, cimitir... Stare de spirit : intrebati la spitalu 9 Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Funny Moments Vin Oct 24, 2008 6:32 pm | |
| ce tare... la noi a mai fost o faza la fizica. profa (o vaca mare de de-abia intra pe usa...si rea) ne zicea ca la anu o sa iasa la pensie si s-ar putea sa nu mai faca cu noi intr-a 10-a....se astepta sa ne para foarte rau...la care yo: -doamne-ajuta! incepura aia sa rada da noroc k nu se prinse cine zise | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Funny Moments | |
| |
|