Dark_Angel Admin
Numarul mesajelor : 335 Varsta : 28 Localizare : Undeva pe aici pe site... Joburi/Distractii : sa desenez Stare de spirit : in lumea mea Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Vrajile Linei si a celorlalti ^^ Sam Iul 26, 2008 7:35 pm | |
| Ok...Din pacate yo nu imi mai amintesc care erau vrajile Linei poate le stiti voi dar sa fiu sincera chiar nu-mi mai amintesc niciuna ^^" | |
|
Lina Inverse Fantomel
Numarul mesajelor : 119 Varsta : 32 Localizare : Marte, Venus, cimitir... Stare de spirit : intrebati la spitalu 9 Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Vrajile Linei si a celorlalti ^^ Vin Oct 24, 2008 1:10 pm | |
| lasati ca stiu eu cateva:
Minge de foc: Sursa a puterii, lumina ce arzi dincolo de stacojiu, lasa puterea sa se adune in mainile mele. Minge de foc
Sageata de foc: Sursa puterii, stacojiul focului ce arzi stralucitor. Sageata de foc!
Ra Tilt: Sursa sufletelor ce locuiesc in etern si infinit. Vesnica flacara albastra, lasa puterea ascunsa din sufletul meu sa fie chemata afara din Infinit...Ra Tilt!
Dragonul sclav (in prima serie): Intuneric mai presus de rasarit,purpura mai presus de sange!Puterea ta ce pluteste in raza timpului,jur sa-i inving pe toti cei are-mi stau in cale,inainte ca pretiosul dar sa stea in mainile-mi nedemne.Distruge-i pe cei din calea mea cu puterea noastra!! Dragonul Sclav!
Dragonul Sclav 2 (in seria next, filme si celelalte): Intuneric dincolo de crepuscul, stacojiu mai aprins ca sangele curgand ingropat in netimp. In numele tau jur credinta intunericului. Fie ca toti neghiobii ce-mi stau in cale sa fie distrusi de puterea ta si a mea. Dragonul Sclav!
Sclavul Giga: Intuneric mai presus de smoala, mai intunecat decat cea mai intunecata noapte. Stapan al intunericului ce stralucesti precum aurul in Marea Haosului. Te chem si jur in fata ta. Fie ca toti dusmanii ce-mi stau in cale sa fie distrusi de puterea noastra! Sclavul Giga!
Spada Ragna: Stapan al visurilor terifiante!Spada a intunericului, descatuseaza-te din robia cerurilor, contpeste-te cu trupul si sufletul meu, sa pasim impreuna pe calea distrugerii. Tu, cea ce tai chiar si zeii. Spada Ragna!
momentan cam atat...daca-mi mai amintesc vreuna o pun | |
|