Dark_Angel Admin
Numarul mesajelor : 335 Varsta : 28 Localizare : Undeva pe aici pe site... Joburi/Distractii : sa desenez Stare de spirit : in lumea mea Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Personajul preferat Lun Iul 28, 2008 7:31 pm | |
| Care e personajul vostru preferat?Sunt sgiura ca aveti unul si desigur ca si eu am:HoneOnna...Apreciez stilul ei de a fi...Desi cateodata nu e prea serioasa ^^ | |
|
~Hina~ Micutza Fantoma
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 30 Localizare : On Uranus^^... Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~ Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Personajul preferat Lun Aug 04, 2008 2:12 pm | |
| Si al meu tot Hone Onna este, pentru ca e mult mai frumoasa ca Enma Ai si imi place atitudinea ei ^^ | |
|
Hanna Casper
Numarul mesajelor : 38 Varsta : 30 Localizare : darkness Joburi/Distractii : ^_^ Stare de spirit : happy Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Personajul preferat Vin Oct 24, 2008 4:41 pm | |
| imi palce mult de Enma Ai...m-a impresionat mult trecutul ei....nu inteleg de ce cei din satul ei o considerau asa de diferita si au trebuit sa o omoare.....heh trista povestea pentru mine....imi place mult grafica personajului pentru ca arata foarte bine....si apoi imi place pentru ca seaman foarte mult cu ea la infatisare.....sunt la fel cu exceptia ochilor rosii ( ai mei sunt verde inchis ^_^) | |
|
Ai.Red.Eyes.Enma Casper
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 30 Data de inscriere : 25/10/2008
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Personajul preferat | |
| |
|