| Intrebari?? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Dark_Angel Admin
Numarul mesajelor : 335 Varsta : 28 Localizare : Undeva pe aici pe site... Joburi/Distractii : sa desenez Stare de spirit : in lumea mea Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Intrebari?? Mar Mai 06, 2008 6:53 pm | |
| Intrebari? Le puneti aici...Le voi rezolva yo :flower: | |
|
| |
Kaname_Angel_Of_Darkness Casper
Numarul mesajelor : 25 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: Intrebari?? Vin Iun 06, 2008 9:39 pm | |
| DA........am eu o intrebare.............imi dai si mie ID-ul tau? | |
|
| |
Dark_Angel Admin
Numarul mesajelor : 335 Varsta : 28 Localizare : Undeva pe aici pe site... Joburi/Distractii : sa desenez Stare de spirit : in lumea mea Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: Intrebari?? Sam Iun 07, 2008 6:29 pm | |
| E pus la profil(cred)...Dar daca ti-e lene sa treci pe acolo Id-ul meu este raluca_luncariu | |
|
| |
~Hina~ Micutza Fantoma
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 30 Localizare : On Uranus^^... Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~ Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Intrebari?? Dum Iun 08, 2008 1:40 pm | |
| Off ~ nu cred ca aici se pun intrebari legate de ID-uri ci de forum On ~ vei mai face categorii de anime-uri? Sau, cel putin, veti mai deschide subiecte in categoriile de anime? | |
|
| |
Dark_Angel Admin
| Subiect: Re: Intrebari?? Lun Iun 09, 2008 5:56 pm | |
| Poate daca dai exemple de animeuri pe care le-ai vazut si iti plac :tongue: Se pot si intrebari de genul lui Kaname...Nu e problema... | |
|
| |
Lina Inverse Fantomel
Numarul mesajelor : 119 Varsta : 32 Localizare : Marte, Venus, cimitir... Stare de spirit : intrebati la spitalu 9 Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Intrebari?? Vin Oct 24, 2008 2:24 pm | |
| am si eu o intrebare... am facut niste avataruri si sign-uri animate...pot sa le pun la fan art? intreb ca nu-s desenate de mine.... | |
|
| |
Dark_Angel Admin
| Subiect: Re: Intrebari?? Vin Oct 24, 2008 7:29 pm | |
| Poti sa le pui daca nu-s facute de tine dar sa le atentionezi ca nu-s facute de tine...Da' pui asta cu scopu' ca o sa le pui si pe ale tale nu? | |
|
| |
Lina Inverse Fantomel
Numarul mesajelor : 119 Varsta : 32 Localizare : Marte, Venus, cimitir... Stare de spirit : intrebati la spitalu 9 Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Intrebari?? Vin Oct 24, 2008 8:32 pm | |
| pey astea-s un fel de GFX ca yo nu desenez ca daca fac un caine iese capra si daca fac o capra iese vaca si daca fac o vaca iese iapa si daca fac o iapa iese profa de info | |
|
| |
Dark_Angel Admin
| Subiect: Re: Intrebari?? Vin Oct 24, 2008 8:58 pm | |
| Poy nu-i problema da' daca faci GFX sa fie facute de tine... | |
|
| |
Lina Inverse Fantomel
| Subiect: Re: Intrebari?? Vin Oct 24, 2008 9:01 pm | |
| nu is facute de fantoma mea...logic ca-s facute de mine, da nu si desenate...luasi pozele cu print screen din amv-uri | |
|
| |
Dark_Angel Admin
| Subiect: Re: Intrebari?? Sam Oct 25, 2008 5:37 pm | |
| Mey da' ma innebunisi ca-mi vine sa ma dau cu capu' de birou...Daca nu-s desenate de tine nu-i problema da' daca GFX-urile is facute de tine poti sa le pui >.< | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intrebari?? | |
| |
|
| |
| Intrebari?? | |
|