Dark_Angel Admin
Numarul mesajelor : 335 Varsta : 28 Localizare : Undeva pe aici pe site... Joburi/Distractii : sa desenez Stare de spirit : in lumea mea Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Nemultumiri Mar Mai 06, 2008 6:54 pm | |
| Nemultumiri??Le puneti aici...sincer ziceti care sunt si yo voi face tot ce pot :flower: | |
|
Eclipse Casper
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 29 Localizare : La granita dintre viata si moarte! Stare de spirit : Destul de schimbatoare! Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Re: Nemultumiri Dum Mai 18, 2008 9:24 pm | |
| Pozele sunt prea mari si asta face forumul de 2 kilometri si nu arata prea bine asa. Imaginile sunt bune dar asta este enervant mai ales ca trebuie sa dai in sus si in jos pana te plictisesti. Cred ca asta este un minus sau cel putin asa il vad eu si daca poti sa imi explici si mie rtegulile ca nu inteleg ce am voie si ce nu. (eu stiu ca am vazut destule reguli la viata ea dar poate uni vor sa le amintesti) | |
|
Dark_Angel Admin
Numarul mesajelor : 335 Varsta : 28 Localizare : Undeva pe aici pe site... Joburi/Distractii : sa desenez Stare de spirit : in lumea mea Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: Nemultumiri Mier Iun 04, 2008 8:04 am | |
| Ok am modificat imaginile si regulile(nu eram obisnuita sa pun reguli lungi) :lol!: | |
|
~Hina~ Micutza Fantoma
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 30 Localizare : On Uranus^^... Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~ Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Nemultumiri Dum Iun 08, 2008 1:44 pm | |
| Sunt cam putini useri, ar trebui sa dai mass cu forumul ca sa se inscrie userii | |
|
Lina Inverse Fantomel
Numarul mesajelor : 119 Varsta : 32 Localizare : Marte, Venus, cimitir... Stare de spirit : intrebati la spitalu 9 Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Nemultumiri Vin Oct 24, 2008 11:37 am | |
| pey normal ca sunt din moment ce de 4 zile ma tot chinui sa ma inscriu si zice :Administratorii nu stiu ce-au facut de nu mere inscrierea | |
|
Dark_Angel Admin
| Subiect: Re: Nemultumiri Lun Noi 24, 2008 11:47 am | |
| Poy am vurt sa zic asta la Lina da' cand a zis ca se inscrie...N-am avut ce-i face ...Am lasat-o sa-si dea singura seama...Sorry...Si adevarul e ca l-am pus in constructie pentru a-l renova^^...Daca mai sunt nemultumiri postati aici^^ | |
|