Dark_Angel Admin
Numarul mesajelor : 335 Varsta : 28 Localizare : Undeva pe aici pe site... Joburi/Distractii : sa desenez Stare de spirit : in lumea mea Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Acasa...Nashpa/Sooper Mar Mai 06, 2008 7:00 pm | |
| Cum credeti k e acasa?Nashpa sau Sooper....Fie painea cat de rea tot mai bun ii cozonacu :lol!: glumeam...Mai SOOPER e acasa pentru me...parerea voastra? | |
|
~Hina~ Micutza Fantoma
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 30 Localizare : On Uranus^^... Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~ Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Acasa...Nashpa/Sooper Dum Iun 08, 2008 1:22 pm | |
| Normal ca acasa e super mai super decat la scoala >.< Acasa poti sa stai, sa te joci pe computer, sa navighezi pe net, sa stai la TV sau sa dormi plus ca e raiul plictiselii (activitatea mea preferata :lol! | |
|
Lina Inverse Fantomel
Numarul mesajelor : 119 Varsta : 32 Localizare : Marte, Venus, cimitir... Stare de spirit : intrebati la spitalu 9 Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Acasa...Nashpa/Sooper Vin Oct 24, 2008 11:45 am | |
| normal ca e super...dar si mai super e cand pleaca parintii (de preferat si sormea) si raman singura...mai ales seara la 20:50 ca sa pot viziona si yo animax... un alt motiv pentru care-mi place acasa e ca ii zic lu tata: "vai am asa multa tema in power point la info" si tre s-o fac ca iau nota proasta nu? adik deschid programu sa fie si stau pe mes si forumuri | |
|
~Hina~ Micutza Fantoma
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 30 Localizare : On Uranus^^... Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~ Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Acasa...Nashpa/Sooper Joi Oct 30, 2008 7:23 pm | |
| Cel mai tare e cand inchizi usa camerei tale, deschizi cartile sa`ti scrii temele, ti le pui in fata, te uiti ca la felul 14 la exercitii, de plictiseala deschizi computerul, intri pe mess si forumuri si citesti manga... si peste o ora - doua iti dai seama ca tu nu ai mai scris nimic... si pana la urma spui: da`o naibii de scoala, ca si`asa n`am nevoie de ea si continui sa postezi pe forumuri | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Acasa...Nashpa/Sooper | |
| |
|