Dark_Angel Admin
Numarul mesajelor : 335 Varsta : 28 Localizare : Undeva pe aici pe site... Joburi/Distractii : sa desenez Stare de spirit : in lumea mea Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Episodul preferat... Dum Iul 27, 2008 12:09 pm | |
| Care e epsiodul vostru preferat...Ei bine...Al meu este episodul 10 din slayers...Nu mai stiu cum se numeste dar a fost amuzant...Si mai este "batalia de la turnul Artemay" si "se vorbeste despre o fata pe nume Zelgadis?!"....Astea au fost amuzante....Care sunt ale vostre ? ^^ | |
|
Lina Inverse Fantomel
Numarul mesajelor : 119 Varsta : 32 Localizare : Marte, Venus, cimitir... Stare de spirit : intrebati la spitalu 9 Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Episodul preferat... Vin Oct 24, 2008 1:19 pm | |
| ep 10 a fost Jackpot! Marele joc al vietii si al mortii (adica scandalul cu Shabranigdo) asa...al meu a fost...pey stati sa le luam pe rand: din prima serie: ep. 25.: O ultima speranta! Sabia binecuvantata!- horror pur...ce tragedie...da neh nu trebuia s-o faca Phil de oaie ca de obicei?
din next: ep. 22 : Sfarsitul regelui Dragonilor demoni- o pateau cand unul cand altul...tradare cat cuprinde...mey ca cand ma bucurasi si yo ca nu muri Gaav si ca poate omora si el pe cineva se baga mot Phibrizzo
din try: Ep.22:Moarte Eterna, Ultimele Adio! Un planset Pentru Cel Decazut!- ce poate fi mai frumos decat transarea unui popor intreg? ce frumos a fost cand au murit dragonii aia...si faza cu tradarea lu Xellos a dat totu peste cap
din revolution: Ep.10-Judecata! Argintul invie!- cat am sperat eu sa-si dea duhu careva pe-aci....da m-a surprins Pokota...nu-l credeam asa ucigas...si ma dezamagi Zuuma cand fugi...dar Zanaffar recompensa tot
din filme: Slayers Gorgeous, partea a 4-a: ce mi-a placut lupta dintre Lina si Marlene...da am ras cu lacrimi la faza cand isi lua Naga un papuc in cap de cazu in apa | |
|