Dark_Angel Admin
Numarul mesajelor : 335 Varsta : 28 Localizare : Undeva pe aici pe site... Joburi/Distractii : sa desenez Stare de spirit : in lumea mea Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Episodul preferat... Dum Iul 27, 2008 1:50 pm | |
| Bine...Cred ca deja v-am plictisit dar totusi cred ca aveti cate un episod preferat la fiecare anime ^^ Oricum...Incep eu(again)Episodul preferat al meu a fost inainte de a pleca Yusuke la tatal sau...Yusuke a scos niste replici din gura in fata lui Keyko...Am stat cu zambetul pe buze stiind ce se intampla la sfarsit :lol!: | |
|
~Hina~ Micutza Fantoma
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 30 Localizare : On Uranus^^... Joburi/Distractii : Manga, Anime, Internet, Manga, Messenger, Manga Stare de spirit : ~Manga Addicted @_@~ Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Episodul preferat... Lun Aug 04, 2008 2:15 pm | |
| Episodul meu preferat e cel cu jocurile video, cand Kurama l-a batut pe Game Master ^^'...nu stiu de ce XD | |
|
Lina Inverse Fantomel
Numarul mesajelor : 119 Varsta : 32 Localizare : Marte, Venus, cimitir... Stare de spirit : intrebati la spitalu 9 Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Episodul preferat... Vin Oct 24, 2008 12:43 pm | |
| ep meu preferat e ala cand luptara Yusyuke si aialalti cu Toguro si veni randu lu Kurama de era sa moara pe-acolo...stricara tot ep ca il lasara viu | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Episodul preferat... | |
| |
|